Knihkupectví U Krumlů s.r.o.

knihkupec logo knihkupectví, knihkupec.com, s láskou ke knihám s nadšením pro vás, knihy skladem, expedujeme do 1 pracovního dne. Profesionální přesto lidský přístup. Contact Details:
Main address: Krkonošská 196 543 01 Vrchlabí, Česká Republika ,
Tel:(420) 499 421 524, E-mail: knihkupec(at)knihkupec.com
Název:
Freddie Mercury - Utajený život
Popis:

Kontroverzní kniha novinářky Mariam Ahundové nahlíží na život a tvorbu Freddieho Mercuryho, zpěváka britské skupiny Queen, ze zcela odlišného úhlu pohledu, než je obvyklé. Kniha "Utajený život" je oproti jiným publikacím o Freddieho životě, hlubším vysvětlením řady jeho počinů, pohnutek a v neposlední řadě i snahou o očištění jeho jména pošpiněného tvrzeními bulváru a některých "přátel". Je to kniha, která (mimojiné) představuje Freddieho Mercuryho jako nepochopeného, nepříliš šťastného a zároveň hluboce věřícího člověka - což reflektoval v mnoha svých písních, jako Kontroverzní kniha novinářky Mariam Ahundové nahlíží na život a tvorbu Freddieho Mercuryho, zpěváka britské skupiny Queen, ze zcela odlišného úhlu pohledu, než je obvyklé. Kniha "Utajený život" je oproti jiným publikacím o Fredddieho životě, hlubším vysvětlením řady jeho počinů, pohnutek a v neposlední řadě i snahou o očištění jeho jména pošpiněného tvrzeními bulváru a některých "přátel". Je to kniha, která (mimojiné) představuje Freddieho Mercuryho jako nepochopeného, nepříliš šťastného a zároveň hluboce věřícího člověka - což reflektoval v mnoha svých písních, jako "Jesus", "All God´s People", "Bohemian Rhapsody", "Jesus", "All God´s People", ...

Obal:
image
Cena: 329,- Kč

Beletrie pro dospělé > biografie, životopisy, paměti > zpěváci, zpěvačky, hudební skupiny, skladatelé

Cena v e-shopu329,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Freddie Mercury - Utajený život

Mariam Ahundová

EAN: 9788090610804

Cena v e-shopu329,- Kč

Neznámá dostupnost ?Nedostupné položky si můžete zařadit do seznamu hlídaných knih (hlídací pes). Jakmile bude titul dostupný, budeme Vás informovat.

Recenze

Recenze mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit
Máme rádi knihkupce

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

(c) 2007 - 2024 Knihkupectví U Krumlů s.r.o. Krkonošská 196, Vrchlabí, IČO: 08677662 DIČ: CZ08677662, telefon: 499 421 524, e-mail: knihkupec@knihkupec.com vývoj, správa elektronického obchodu www.foxcom.eu XML Sitemap